Reünie 2018

Reünie 2018 Met Pinksteren was het prachtig weer. Op Pinkstermaandag voeren we met 2 LM's naar het Gaastmeer. 's Avonds ging de zon prachtig rood onder zie foto. De volgende dag met 3 LM's naar Stavoren gezeild. Woensdagmorgen op tijd door de sluis en het IJsselmeer op. Er stond een oostenwind wat een vervelende golfslag gaf. OM 12 uur waren we in Enkhuizen en konden reeds in de oude haven terecht waar pas woensdag de aanvaardag was.

Vrijdag 25 mei

In het stationsrestaurant opende de voorzitter deze reünie onder het genot van koffie en gebak. Het was weer erg gezellig om iedereen weer te ontmoeten. Na de middag kwamen we samen bij de Drommedaris. Hier werden we in twee groepen gesplitst voor een stadswandeling. Zo kregen we heel veel informatie over het verleden en heden van Enkhuizen. 's Avonds was er een diner in restaurant "Markerwaard"bij de oude haven.

Zaterdag 26 mei
Vandaag werden we om half 11 bij MS de Fiesland verwacht. Onder het genot van koffie/thee en heerlijk gebak voeren we naar Medenblik. Voor Medenblik waren internationale zeilwedstrijden.Dat was een mooi gezicht. Bij ontscheping kregen we een lunchpakket mee. Het was heerlijk toeven met het warme weer op de dijk. Om 13.20 uur vertrokken we met de stoomtram naar Hoorn. Onder weg waren allemaal klein oude stationnetjes. Bij een ervan konden we even uit de trein en de benen strekken. In Hoorn kon nog een bezoek gebracht worden aan het stoomtrammuseum. Daarna kon we met de trein weer naar Enkhuizen.

Zondag 27 mei
Om 11 uur was bijna iedereen bij de boot die ons naar het Buitenmuseum in Enkhuizen bracht. Er waren toen al heel wat boten aan het zeilen op het IJsselmeer. Bij de Kalkovens werd eerst nog even een groepsfoto gemaakt. Daarna ging iedereen genieten van alles wat daar te zien was. Op deze zondag was er een optocht van heel veel groepen in klederdracht uit verschillende plaatsen. Dat was een prachtig schouwspel. We konden met de boot of lopend in de loop van de middag naar onze LM. 's Avonds was er een afscheidsdiner in Restaurant de Proeftuin.

Maandag 28 mei 2018

Deze maandagochtend voeren al veel LM's om 9 uur richting de brug. Op de steiger werd met begeleiding van de trekzak en zang van het clublied afscheid genomen. LMers die het rustig aan gingen doen hadden zich aan weerskanten van de brug bij de Dromedaris verzameld. Na de brug werden de grootzeilen gehesen en met de motor tegen de noordoosten wind in werd koers gezet naar Friesland. Dit keer was het met een zonnetje en niet te veel wind een zeer mooi tochtje.


Foto's

Agenda


Najaarsbijeenkomst 9 november 2019 09/11/2019
Najaarsbijeenkomst 9 november 2019
Mededelingen komen t.z.t.
Inslingerdag / ledenvergadering 14 maart 2020 14/03/2020
Inslingerdag / ledenvergadering 14 maart 2020
T.z.t wordt u hierover geïnformeerd .
Nieuws
Aanvaardag reünie 2019
Aanvaardag reünie 2019
Donderdag 24 mei varen we van onze thuishaven via de Noorder oude weg naar de ligplaats van de Marrekrite Joustersluisje. Begin jaren 90 zijn deze
vrijdag 24 mei OPENING reünie 2019
vrijdag 24 mei OPENING reünie 2019
De volgende morgen zaten we in een grote kring op het eilandje. Het was weer prachtig weer. Onder het genot van koffie
Zaterdag 25 mei in Joure
Zaterdag 25 mei in Joure
Op zaterdag gingen we met een prachtig klassiek vaartuig Nieuwe Liefde met zijn allen varende naar Sneek. Er stond nu

Gastenboek


Foto's. 13/06/2019
Bij foto's kun je onder reünie 1, 2 en 3 meer foto's van de reünie 2019 bekijken.
FOUT 03/06/2019
Er is een fout opgetreden bij het INSCHRIJFFORMULIER en CONTACT. Zou u zo vriendelijk willen zijn om u nog een keer aan te melden.U krijgt altijd bericht
maststrijk installatie 12/05/2019
Sinds 30 april zijn wij de eigenaar van een LM 27. Deze beschikt over een maststrijk installatie, met bijbehorende staalkabels. Ik heb begrepen dat je